Lahden Rakennusurakointi Oy (LRU) - lahtelainen urakoija palveluksessasi

 Monipuoliset rakentamispalvelut ammattiylpeydellä niin isoille kuin pienillekin toimijoille

Rakennusalan osaaja palveluksessasi

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen rakennusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin suurille rakennusalan toimijoille, rivi- ja taloyhtiöille sekä yksityishenkilöille. Panostamme aina laadukkaaseen työnjälkeen ja asiakastyytyväisyyteen. Työmme tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta asiakkaamme saavat haluamansa lopputuloksen.

Lahden Rakennusurakointi Oy (LRU) tarjoaa asiakkailleen monipuoliset rakentamispalvelut pienistä rakennusalan töistä aina kokonaisvaltaiseen urakointiin asti. Oma palvelutarjontamme on erittäin laaja, ja luotettavien yhteistyökumppanien kautta pystymme tarjoamaan lähes kaiken rakentamisen ja urakoinnin saralla. Pyrimme aina suorittamaan palvelumme mahdollisimman tehokkaasti ja häiritsemättä asiakkaan asumista tai muuta toimintaa. Toimimme pääosin Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueilla.

Yrityksemme vahvuutena on pitkäaikainen kokemus alalta. Avainhenkilöillämme on useiden kymmenien vuosien kokemus rakennusalalta ja avainhenkilömme ovat arvostettuja mm. isojen rakennusliikkeiden piirissä.  Kokemuksemme kattaa laajan kirjon erilaisia rakennusprojekteja aina uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen ja saneerauksiin.

Käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja seuraamme alan uusimpia trendejä ja teknologioita. Pyrimme myös huomioimaan ympäristönäkökulmat ja kestävän kehityksen periaatteet kaikessa tekemisessämme. Tavoitteenamme on toteuttaa rakennusprojekteja, jotka ovat kestäviä, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Olemme valmiita auttamaan sinua toteuttamaan rakennusprojektin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja miten voimme parhaiten palvella sinua.

 

Tarvitsetko palveluitamme?

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Soita puh. +358 50 440 2599 tai
Lähetä sähköpostia

Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella.

Kaasukatu 2 15520 LAHTI
Email
Y-tunnus: 2879009-1

Mika Arbelius

Mika Härkönen

Mia Arbelius

Mike Tuunainen


Copyright 2024 © Lahden Rakennusurakointi Oy
Yksityisyydensuoja ja evästeet
Verkkosivun suunnittelu Kotisivutehdas

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä