Yritys

Kumppanisi urakoinnissa

Olitpa yksityishenkilö tai yritys, Lahden Rakennusurakointi Oy (LRU) tarjoaa asiakkailleen monipuoliset rakentamispalvelut pienistä rakennusalan töistä aina kokonaisvaltaiseen urakointiin asti. Oma palvelutarjontamme on erittäin laaja, ja luotettavien yhteistyökumppanien kautta pystymme tarjoamaan lähes kaiken rakentamisen ja urakoinnin saralla. Pyrimme aina suorittamaan palvelumme mahdollisimman tehokkaasti ja häiritsemättä asiakkaan asumista tai muuta toimintaa. 

Avainhenkilöillämme on useiden kymmenien vuosien kokemus rakennusalalta ja avainhenkilömme ovat arvostettuja mm. isojen rakennusliikkeiden piirissä. Tarjoamme palveluitamme Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueilla. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan remonttitarpeesi läpi!

Rakentamisen luotettava kumppani

Hoidamme kaikki rakennusalan työt pienistä asennuksista isoihin saneerauksiin ja rakennusurakoihin. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset henkilöt kuin rivi- ja taloyhtiöt sekä rakennuttajayritykset Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Lahden Rakennusurakointi Oy (LRU) on vuosien vankka kokemus rakentamisesta ja avainhenkilömme tunnetaan osaavina ja luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen alalla.

Copyright 2023 © Lahden Rakennus­urakointi Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.