Palvelut

Katso palvelumme

istock-695645036.500x0.jpg

Yksityisille

Pienremontit kotitalouksille toteutamme joko avaimet käteen tai halutulla valmiusasteella. Teemme levytyöt, tasoitukset, tapetoinnit ja maalaukset sekä lattiasennukset, muuraukset ja muut timpurintyöt ammattitaidolla. 

istock-871409854.500x0.jpg

Rivi- ja taloyhtiöille

Palvelemme monipuolisesti kaikessa uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen liittyvissä asioissa myös rivi- ja taloyhtiöitä sekä isännöitsijätoimistoja.

istock-856794584.500x0.jpg

Rakennuttajille

Avainhenkilömme ovat olleet mukana suurimpien rakennusliikkeiden urakoissa sekä saneerauksissa. Erityisosaamisemme ja kokemuksemme on korjausrakentamisessa.

lru-hand-house.500x0.jpg

Ota yhteyttä

Olemme luotettava rakennusliike, jolta saat remontit ja saneeraukset ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä niin keskustellaan remonttitarpeistanne lisää!

Rakentamisen luotettava kumppani

Hoidamme kaikki rakennusalan työt pienistä asennuksista isoihin saneerauksiin ja rakennusurakoihin. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset henkilöt kuin rivi- ja taloyhtiöt sekä rakennuttajayritykset Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Lahden Rakennusurakointi Oy (LRU) on vuosien vankka kokemus rakentamisesta ja avainhenkilömme tunnetaan osaavina ja luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen alalla.

Copyright 2023 © Lahden Rakennus­urakointi Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.